Two-Advice kunt u inschakelen voor het uitvoeren van tijdelijk werk op momenten dat uw capaciteit beperkt is of voor een project waarvoor u de juiste kennis en ervaring niet zelf in huis heeft.

Wij hebben een afdeling die zich succesvol bezig houdt met het detacheren van professionals op het gebied van Projectmanagement, Software Ontwikkeling en Juridische Zaken.

Two Advice staat voor duidelijkheid, vertrouwen en een prettige manier van samenwerken. Wij zijn uiterst bekwaam op het gebied van Matching, de juiste kandidaat op de juiste opdracht.

Two-Advice wil voor haar klanten de partner zijn voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig personeel. Wij leveren nooit medewerkers zonder begeleiding.

Two-Advice biedt een goede begeleiding gedurende de gehele inzet. We kennen alle professionals persoonlijk, wij kennen de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Dit vormt tezamen de perfecte macth, het bijelkaar brengen van professional en opdrachtgever. Iedereen werkzaam bij Two-Advice is daardoor meer dan een individu alleen.

Een baan bij dit bedrijf staat garant voor plezier, dynamiek, innovatief werken en een grote mate van zelfstandigheid. Wij kennen een informele sfeer, korte lijnen naar het management en gezelligheid met een jonge groep collega's.