Two-Advice initieert, ontwikkelt en realiseert in samenwerking met investeerders recreatief vastgoedprojecten in het buitenland. Het beleggen in recreatief onroerend goed is namelijk een waardevaste belegging die investeerders zekerheid kan bieden op hoog rendement.

Toerisme is een van de snelst groeiende pijlers van de economie geworden en is een bron van inkomsten voor landen die toeristisch interessant zijn. Om de veeleisende toeristen te kunnen herbergen worden wereldwijd verschillende (luxe)vakantieparken ontwikkeld.

Het ontwikkelen en realiseren van een vakantiepark vergt echter specifieke kennis van de markt, deskundigheid en flexibiliteit.
Two-Advice stelt aan het begin van een project een gespecialiseerd team samen dat al dan niet in samenwerking met de opdrachtgever het project begeleid op bouwkundig, juridisch en financieel terrein.

Het team bestaat minimaal uit een architect, een ingenieur en een jurist die flexibel en snel kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen en soepel omgaan met wisselende omstandigheden teneinde succesvol te kunnen ontwikkelen.